miercuri, 2 mai 2012
Paste cu sos bolognese Fara Gluten
Ingrediente :
- 1 plic pentru sos bolognese ( Diafitt - Mester Csalad )
- 300 ml de apa
- 150 gr parizel ( Dulano - Lyoner )
- 300 gr paste ( Pasta D'oro , Diafitt etc )
- sare
- piper ( Fuchs , Cosmin )
- busuioc proaspat sau ( Cosmin )
- ulei
Preparare :
Se taie ceapa marunt iar apoi se taie parizelul cuburi potrivite si se adauga peste uleiul incins si se calesc pana se caramelizeaza ceapa iar parizelul primeste o culoare rosiatica . Adaugam apa iar apoi praful pentru sos si il lasam la foc mic pana se ingroasa putin ( aproximativ 3 minute ) amestecand incontinuu . Se pun pastele la fiert in apa cu sare , dupa ce se spala se clatesc cu apa rece si se adauga peste sos . Adaugam restul de ingrediente , se pastreaza foarte bine la frigider cat si la temperatura camerei .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu