duminică, 1 iulie 2012

Spaghette cu sos de rosi Fara Gluten


            Ingrediente :

- 500 gr spaghete ( Pasta d'ro , Doves Farm , Rice&Rice etc )
- 250 gr piept de pui sarat si prajit
- 2 lingurite amidon de porumb ( Diafitt )
- 1 ceapa verde
- 3 rosi decojite
- 300 ml bulion de casa
- ardei iute
- usturoi
- piper ( Cosmin )
- sare
- busuioc ( Cosmin )
- oregano ( Cosmin )
- ienibahar ( Cosmin )
- marar proaspat
- frunze de telina proaspete
- foaie de dafin ( Fuchs )
- ulei

                 Preparare :


 Taiem ceapa , rosiile si usturoiul apoi adaugam ulei intr-o tigaie si le dam la foc mic pana se inmoaie bine .. Apoi adaugam condimentele , pieptul de pui , bulionul si amidonul , fierbem sosul pana se ingroasa iar cand incepe sa fiarba adauga si foaia de dafin dar nu o lasam mult ca sa nu fie prea puternic gustul .. La final adaugam mararul si frunzele de telina ...


  Fierbem pastele cu un praf de sare , le spalam si le scurgem bine iar apoi le adaugam peste sos ... Sunt foarte bune atat calde cat si reci ... Se pastreaza la temperatura camerei ..

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu