miercuri, 6 martie 2013

Brownie with Vanilla


             Ingrediente :

   Blat :
- 230 gr faina ( Schar , Beiker )
- 270 unt ( ZuZu etc )
- 150 gr ciocolata neagra de menaj ( Diafitt )
- 60 gr cacao ( Dr Oetker )
- 180 gr mascarpone ( Exquisa )
- 3 oua
- 130 gr zahar
- esenta de rom ( Dr Oetker )

   Crema :
- 1 plic de crema de vanilile ( Dr Oetker )
- 3 linguri de zahar
- 250 ml lapte ( ZuZu , Fulga etc )
- esenta de vanilie ( Dr Oetker )

   Glazura :
- 150 gr ciocolata de menaj neagra ( Diafitt )
- 50 ml frisca lichida ( ZuZu )


              Preparare :

Topim pe baie de abur ciocolata si untul iar apoi adaugam cacaoa , luam cratita de pe baia de abur si amestecam bine dupa fiecare ingredient adaugat , untul , ouale , zaharul , mascarpone si apoi faina . Dupa ce s-au omogenizat ingredientele punem compozitia intr-o tava ( in functie de cat dormi de gros blatul punem intr-o tava mai mica sau mai mare insa atentie ca blatul nu creste foarte mult din cauza ciocolatei ) si o lasam la cuptor in jur de o ora in funtie de cuptor . Apoi incepem sa pregatim crema , adaugam praful de crema intr-un bol ( daca doriti puteti sa inlocuiti cu praful de crema de vanilie de la Diafitt  ) , laptele , zaharul si esenta de vanilie iar apoi mixam compozitia la viteza mare 5 minute .Intindem crema peste blat si pregatim glazura , topim pe baie de abur ciocolata iar apoi adaugam frisca lichida .Prajitura se serveste la temperatura camerei .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu