vineri, 22 martie 2013

Mirodenie pentru mancaruri Fara Gluten


          Preparare :

- 7 plicuri de usturoi granulat ( Cosmin )
- 1 lingurita maghiran ( Fuchs , Cosmin )
- 1 lingurita oregano ( Fuchs , Cosmin )
- 1 lingurita marar ( Fuchs , Cosmin )
- 1 lingurita cimbru ( Fuchs , Cosmin )
- 3 lingurite busuioc ( Fuchs , Cosmin )
- 1  lingurita patrunjel ( Fuchs , Cosmin )
- 1 jumatate lingurita piper ( Fuchs , Cosmin )
- 3 lingurite boia dulce ( Fuchs , Cosmin )
- 1 jumatate de lingurita chilli ( Fuchs )
- 1/4 lingurita nucsoara ( Fuchs )
- 1/4 lingurita scortisoara ( Fuchs , Cosmin )
- 5 firicele de sofran  ( Fuchs )
- 1/3 lingurita boabe de mustar ( Fuchs , Cosmin )
- 1/2 lingurita ienibahar ( Fuchs , Cosmin )
- 4 bobite de seminte de chimen ( Cosmin )
- 2 lingurite  de sare
- 3 lingurite de agent de ingrosare ( Biovegan )

           Preparare :

 Adaugam in mojar boabele de mustar si pisam bine , rasturnam praful intr-un bol iar apoi repetam procedura cu semintele de chimen iar ultima data adaugam toate frunzele in mojar si pisam bine ( eu am facut 2 variante , una prin mojar si una nu am pisat nimic dar daca doriti sa fie praf puteti sa il faceti prin masina de zahar sau cafea ) ... Apoi amestecam praful obtinut cu restul condimentelor si il pisam iar prin mojar .


 La final adaugam agentul de ingrosare si amestecam bine de tot , condimentul se pastreaza intr-un borcan cu inchidere ermetica  . Condimentul merge foarte bine la fripturi , tocanite , paste etc etc .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu