marți, 5 martie 2013

Paste la cuptor


          Ingrediente :

- 500 gr spaghette ( Pasta d'oro )
- 100 gr smantana ( Danone , Albalact etc )
- 100 gr sunca cu piper ( Dulano )
- 200 gr sunca haiduceasca ( Dulano )
- 100 gr branza sarata de casa
- 4 feli de branza topita ( Delaco )
- 5 oua mari
- sare
- piper
- unt ( ZuZu etc )

               Preparare :

 
 Punem pastele la fiert in apa cu sare si batem ouale impreuna cu un praf de sare iar apoi adaugam smantana , lasam sarea sa se topeasca pana taiem sunca cuburi potrivite iar apoi rupem branza in bucati mici si taiem branza topita in feli mici  .


 Scurgem pastele si le impartim in doua , asezam primul strat apoi adaugam sunca haiduceasca , branza , sare si piper . Adaugam pastele ramase si  deasupra punem sunca cu piper , feliile de branza topita , sare , piper putin unt si ouale batute cu smantana . Se da la cuptor pentru 45-60 de min . Si se servesc calde .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu