luni, 30 septembrie 2013

Tort Pan Brioche Fara Gluten


          Ingrediente :
 - 6 felii de paine Pan Brioche , Schar
 - 55 gr praf pentru crema de vanilie ( Dr Oetker , Diafitt )
- 250 ml lapte rece ( ZuZu , Napolact , Fulga etc )
- 6 lingurite de zahar
- 1 lingurita lapte praf ( la alegere atentie sa fie fara gluten  )
- 4 linguri de apa
- cirese confiate ( Dulce&Picant )
- esenta de vanilie ( Dr Oetker )
- 30 gr ciocolata ( Frankonia )

          Preparare:


 Facem un sirop dintr-o lingurita de zahar , putina esenta de vanilie si cele 4 linguri de apa apoi adaugam laptele intr-un bol si peste adaugam restul de zahar , praful de crema si laptele praf apoi mixam 4 minute pana devine o crema solida . Aranjam 2 felii de paine exact cum le aranjam la sandwich , apoi le insiropam si punem primul strat de crema apoi punem iar 2 felii  de paine , insiropam si adaugam crema , adaugam ultimele 2 felii de paine si le insiropam apoi incepem sa umplem tortul de crema pe dinafara . Topim pe baie de abur ciocolata si daca e nevoie adaugam o lingura de lapte , apoi o intindem dupa bunul plac pe tort si aranjam ciresele confiate .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu