vineri, 16 mai 2014

Paste picante cu fasole rosie Fara Gluten


            Ingrediente :

- 1 conserva de fasole cu chilli ( el tequito )
- 1 lingurita capere
- 1 lingurita file de ansoa
- 1 morcov mare
- 1 dovlecel mare
- 1 chilli uscat
- 1 linguritasos de chilli ( Fuchs )
- 1 linguritaulei afumat cu chilli ( El tequito )
- piper ( Fuchs )
- 1 ceapa verde

            Preparare :


 Se da prin razatoare morcovul si se caleste bine , apoi se curata si scot semintele din dovlecel  si se da prin razatoare si se caleste in continuare cu morcovul apoi se taie ceapa marunt si se adauga peste dovlecel si morcov . Cand sunt gata adaugam sosul picant , caperele , chilii iintreg , piperul , ansoa si fasolea rosie  cu chilli si lasam sa fiarba cam 5 minute . 


        Fierbem pastele , le spalam si le adaugam peste sos dupa ce se storc bine de tot . Atentie la copii sunt foarte picante

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu