vineri, 16 mai 2014
Paste picante cu fasole rosie Fara Gluten
Ingrediente :
- 1 conserva de fasole cu chilli ( el tequito )
- 1 lingurita capere
- 1 lingurita file de ansoa
- 1 morcov mare
- 1 dovlecel mare
- 1 chilli uscat
- 1 linguritasos de chilli ( Fuchs )
- 1 linguritaulei afumat cu chilli ( El tequito )
- piper ( Fuchs )
- 1 ceapa verde
Preparare :
Se da prin razatoare morcovul si se caleste bine , apoi se curata si scot semintele din dovlecel si se da prin razatoare si se caleste in continuare cu morcovul apoi se taie ceapa marunt si se adauga peste dovlecel si morcov . Cand sunt gata adaugam sosul picant , caperele , chilii iintreg , piperul , ansoa si fasolea rosie cu chilli si lasam sa fiarba cam 5 minute .
Fierbem pastele , le spalam si le adaugam peste sos dupa ce se storc bine de tot . Atentie la copii sunt foarte picante
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu