marți, 26 martie 2013

Paine neagra Beiker

 

               Ingrediente :

- 350 gr faina ( Beiker )
- 2 linguri faina de orez ( Diafitt )
- 1 lingurita tarate  psyllium
- 1 lingurita pudra de rascove
- 1 ou
- 1 sfert lingurita guma de xanthan ( Doves Farm )
- 1 lingurita seminte de in
- 1 lingurita cu varf drojdie ( Doves Farm )
- 3 linguri ulei
- apa cat cuprinde
- sare
- zahar
- susan

            Preparare :

   Adaugam intr-un bol faina , oul ( la temperatura camerei ) , uleiul , taratele de psyllium , semintele de in  , pudra de rascove , drojdia , sarea , zaharul iar apoi adaugam treptat in jur de 150 - 250 de ml de apa calduta ( apa o adaugam in functie de cat de tare dorim compozitia ) , framantam cam 5 minute iar apoi formam aluatul dupa forma de chec si lasam la dospit cam 30 de minute si acoperim aluatul cu un prosop umezit cu apa calduta . Dam la cuptor in jur de 45 de minute pana este coapta bine . Se pastreaza la frigider .  
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu